De angst om alleen te zijn (Isolofobie)

De angst om alleen te zijn komt niet alleen voor bij ouderen. Wel vaker, maar minder bekend is toch vaak het verschijnsel dat het ook bij de jeugd steeds vaker voorkomt. Veel jongeren en jong-volwassenen bekruipt opeens het gevoel dat ze niet alleen willen zijn of eindigen.

Ook kinderen kunnen hier vaak last van hebben wanneer de ouders opeens weggaan. Vaak ligt hier ook een oorzaak in. Misschien herkent u ook dat u er veel aan doet om de buitenwereld te vriend te houden. Ze zouden toch van u weglopen, dan heeft u niemand meer, toch?

Hoe kan ik er van af raken?

U maakt vaak allerlei voorstellingen over hoe het zou zijn als... Zelfs wanneer je mensen en zelfs geliefden hebt verloren is het niet nodig om de rest van je leven eenzaam te zijn. Het is een gevoel. En alhoewel het vaak zeer begrijpelijk is hoeft dit niet uit te monden in een angst om alleen te zijn. Wanneer je vrede met jezelf hebt dan heb je niemand nodig om dit gevoel te geven. Het gaat om jou en jouw beleving en gelukkig is daar veel aan te doen...

Angstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 •  

  Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw angst af om alleen te zijn. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

   

     Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: