De angst voor geesten en spoken (Spectrofobie)

De angst voor geesten komt in vele culturen voor. In Indonesië is het gemeengoed. Wie bekend is met het Indonesiche wapen 'de kris' weet wellicht ook dat de voorvaderen erin zitten van de familie. Dat geloven veel mensen uit Indonesië. Ook van Afrikanen en Indianen is natuurlijk het nodige bekend dat ze in geesten geloven.

Wanneer u bang bent voor geesten of spoken is het goed om te weten dat u hier van af kunt komen. De fobiedokter heeft een ruime ervaring op dit gebied...Het is toch geen harde als u niet durft te slapen of continu onder spanning staat? Dit kost zoveel energie dat het uw gezondheid aantast. Stop ermee en kom langs..

Is het makkelijk om er van af te raken?

Ja. Het kan vrij eenvoudig. Bij een angst voor geesten en spoken is er vaak sprake van een optische illusie en die kan verholpen worden. Ook is het soms alleen al de gedachte aan een geest die de angst doet opkomen, is het niet? Die gedachte kunnen we veranderen en ook de beelden in ons hoofd die we creëren zijn veranderbaar. Hoe weet u anders dat u bang moet zijn...

Angstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 •  

  Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw angst af voor geesten. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

     Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: