De angst voor de angst

De angst voor de angst vaak voor. Wanneer u een paniekaanval hebt gehad, dan bent u daar nu bang voor. Vaak gebeurt de paniekaanval niet meer maar de angst blijft. Dat hoeft niet.

Zweten, trillen, spierspanningen en zwart voor uw ogen. Die sensaties wilt u nooit meer voelen. Dat veroorzaakt spanning en angst, want stel u voor dat het weer gebeurt. Het beheerst uw leven en daar wilt u vanaf. Dat is mogelijk.

Hoe kan ik er dan vanaf?

U maakt allerlei voorstellingen over hoe het zou zijn als... Die voorstellingen zijn levensecht en dat is logisch. We gebruiken dezelfde hersencellen om de buitenwereld waar te nemen, als voor onze fantasie. Is het dan raar dat u deze waanvoorstellingen hebt? Nee.

Het is ook mogelijk om die fantasie te gebruiken om de buitenwereld ontspannen waar te nemen. Met enkele eenvoudige oefeningen verandert het patroon in uw hoofd. Angst voor de angst is vaak eenvoudiger op te lossen dan u denkt.

Angstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching beschrijven.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 •  

  Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw angst voor de angst af. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.


     Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: