De angst voor bijen (Apifobie)

U bent bang voor bijen. Waar menigeen zijn schouders ophaalt bij het zien van dit beestje breekt bij u paniek uit. Zelfs een plaatje of de gedachte aan dit geel zwarte harige vliegende monster doet u wellicht al sidderen. Er zijn er tegenwoordig steeds minder maar toch is het vervelend als de angst steeds weer de kop opsteekt. En u wilt er nu van af.

Hoe kan ik dan van van die angst af?

Het kan zijn dat u een paar keer iets hebt meegemaakt waardoor u nu zo bang bent. Soms is het al uw hele leven het geval en weet u niet eens anders. Het maakt niet uit hoe lang het er al is omdat de methodes snel, effectief en in het nu werken. Gegraaf in uw verleden is dan ook onzin.

Angstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching beschrijven.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 •  

  Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw angst voor bijen af. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.


     Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: