De angst voor katten (Ailurofobie)

Hoewel de angst voor katten niet algemeen bekend is kan ze voor mensen die eraan lijden verschrikkelijk zijn. Er zijn nogal wat katten in Nederland en u weet nooit wanneer ze opduiken. En alsof die beesten het weten komen ze nog op u af ook. Misschien heeft u naast een angst ook een allergie voor katten. Ook dit kan opgelost worden. Wist u dat?

Kan ik er van af raken?

Ja. Bij een angst voor katten is er sprake van een enkelvoudige fobie en die kan vaak al snel verholpen worden. Het is soms alleen al de gedachte aan een kat die de angst doet opkomen, is het niet? Die gedachte kunnen we veranderen en ook de beelden in ons hoofd die we creƫren zijn veranderbaar. Hoe weet u anders dat u bij een kat bang moet zijn...

Angstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching beschrijven.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 •  

  Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw angst voor katten af. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.


     Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: