De angst voor pijn (Algiofobie)

Baby’s laten angstreacties zien wanneer ze pijn hebben. Hun hartslag zal dan versnellen. Tot de leeftijd van 4 jaar nemen angstreacties door pijn af, daarna kunnen ze weer toenemen. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen bang zijn wanneer ze zich verwond hebben. Op zo’n moment raken ze in paniek. Wanneer ze bloeden, denken ze namelijk dat ze leeg zullen bloeden. Dit gaat vaak vanzelf over wanneer er een pleister op wordt geplakt. Wanneer de angst voor pijn blijft omdat er andere dingen zijn gebeurt is het goed om te weten dat u er van af kunt raken.

Hoe kan ik er dan van af raken?

U maakt vaak allerlei voorstellingen over hoe het zou zijn als... Die voorstellingen zijn levensecht en dat is logisch. We gebruiken dezelfde hersencellen om de buitenwereld waar te nemen als voor onze fantasie. Is het dan raar dat u deze (waan)voorstellingen hebt? Niet echt. Het is echter ook mogelijk om die fantasie te gebruiken om geen angst voor pijn te hebben.

Met enkele eenvoudige oefeningen verandert het patroon in uw hoofd. U bent niet bang meer voor pijn.

Angstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching beschrijven.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 •  

  Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw angst af voor pijn. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

   

     Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: