De Fobiedokter

Biedt hulp bij uw angst, fobie en onzekerheden

De Paas – Het overwinnen van het Oude en begin nu iets Nieuws!

Posted by Edwin Selij On april - 3 - 2010

Meer dan 53% van de mensen weet niet dat Pasen een christelijke feestdag is. Ongelooflijk. Ten minste, volgens marketingbureau NAW-plus uit Barneveld. Het bureau, dat marketing doet voor levensbeschouwelijke organisaties, legde ruim 14.000 geënquêteerden een stelling en een aantal vragen voor over Pasen en de betekenis daarvan.

Dat terwijl Pasen een mooie betekenis heeft. Mooier nog dan de kerst vind ik. Het is voor mij een dag van hoop en geloof. Het geloof dat alles te overwinnen is, zelfs de dood. Dat is voor mij het symbool.

Het overwinnen van je grootste angst is mogelijk. Het overwinnen van je grootste probleem ook. Dat is voor mij symbolisch wat Pasen inhoudt. Het zijn voor mij dagen met grote betekenis. Heerlijk met de familie zijn, warmte en liefde delen is belangrijk. Het delen met elkaar is een heerlijk gevoel.

Nog meer dan kerst heeft de Pasen voor mij dit gevoel. Het begin van de lente, het begin van een nieuw begin, het overwinnen van het oude en het integreren van het nieuwe. Ik wens iedereen die dit leest heerlijke dagen toe!

eKudos Plaats op eKudos (0) MSN Reporter Plaats op MSN reporter Nu Jij Plaats op NuJij

2 Responses to “De Paas – Het overwinnen van het Oude en begin nu iets Nieuws!”

 1. I’m truly enjoyingg the deign andd layout of your website.
  It’s a very easy onn the eyes which makes it much more enjoyable for me to ccome here and visit more often. Did
  you hire out a developper to create yolur theme?
  Superb work!

  my page … seo Berkhamsted

 2. It’s in point of fact a nice and useful piece of information. I am satisfied that yoou simply shared this helpful information with us.
  Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

  Here is myy web blog :: seo Bedford – http://worthlesseconom19.blox.pl/2014/10/The-advantages-and-disadvantage.html -

Leave a Reply

  Second place (40pts) From the window to the Wally @ DelicataMBA_6313.jpg2019-07-24_04-05-46The Stove Shop, 103 Nelson Street North Hastings Hawkes Bay 4122, (06) 876 4467