De Fobiedokter

Biedt hulp bij uw angst, fobie en onzekerheden

Hoogtevrees | Fear Fighters

Posted by Edwin Selij On juni - 20 - 2010

Vandaag was er een herhaling van het programma fear fighters. Weer zo’n tenenkrommend programma over angst. Ik kijk het even en dan moet hij over omdat ik het zo verschrikkelijk vind. Ja, het is een herhaling maar ook de eerste keer dat het uitgezonden werd heb ik maar even gekeken. En dat was niet deze aflevering. Deze aflevering ging over hoogtevrees.

Even iets over hoogtevrees. Het is een vrij snel te verhelpen angst. Soms al in een paar minuten. Om die mensen in dat programma door zo’n hel te laten gaan is niet normaal. Het is gewoonweg sensatiezoekerij. En dat voor de EO, schandalig.

Het is natuurlijk logisch. We weten niet beter. We kennen alleen de reguliere methodes van de ‘professionals’. Mensen die er ‘verstand’ van hebben. Tja, laat mij niet lachen. Het zijn dezelfde mensen die Freud bewierookte terwijl die in de jaren ’30 al zei dat psychoanalyse niet goed werkte. Waarom iedereen dat dan toch nog 70 jaar lang heeft gedaan mag een raadsel genoemd worden. Gelukkig is het nu van de baan en geeft iedereen schoorvoetend toe dat het toch niet echt werkt. Nu de rest van die onzin nog op de schop.

Ik hoop alleen niet dat dat ook nog 70 jaar duurt. Als ze gewoon even mijn boek ‘Hoe leef je het langst zonder angst’ bestuderen dan denk ik dat ze meer mensen helpen dan dat ze nu doen. En met minder tijd!

De E-Zine

Wil je op de hoogte gehouden worden en tips ontvangen om met jouw angst te breken? Schrijf je dan in voor de E-Zine. Dit is geheel veilig omdat je je ten alle tijden uit kan schrijven en jouw gegevens nooit gedeeld worden met derden. Ook ik houd niet van spam!

Voornaam:
Achternaam:
Email:
eKudos Plaats op eKudos (0) MSN Reporter Plaats op MSN reporter Nu Jij Plaats op NuJij

One Response to “Hoogtevrees | Fear Fighters”

 1. Rosaria zegt:

  We are a group of vilunteers and opening a brand new scheme in our
  community. Your site offered us with valuable inf too worrk on. You
  have performed an impressive activity aand our whole community will likely
  be thankful tto you.

  Also visi my website – Source Phoenix SEO Training, Rosaria,

Leave a Reply

  Second place (40pts) From the window to the Wally @ DelicataMBA_6313.jpg2019-07-24_04-05-46The Stove Shop, 103 Nelson Street North Hastings Hawkes Bay 4122, (06) 876 4467