Bang in het donker (Noctifobie)

U bent bang in het donker. Wanneer het donker wordt gebeurt het al en u slaapt liever al daarvoor. Dat gaat in de zomer nog wel, maar in de winter is het verschrikkelijk. Als klein kind had u het waarschijnlijk al en eigenlijk is het nooit over gegaan. Toen was het nog wel begrijpelijk voor iedereen maar nu moet het toch een keer over zijn, toch?

Hoe kan ik er van af raken?

Het kan zijn dat u een paar keer iets hebt meegemaakt waardoor u nu zo bang bent. Soms is het al uw hele leven het geval en weet u niet beter. Het maakt niet uit hoe lang het er al is omdat de methodes snel, effectief en in het hier en nu werken. Gegraaf in uw verleden is dan ook onzin.

U maakt vaak allerlei voorstellingen over hoe het zou zijn als... Die voorstellingen zijn levensecht en dat is logisch. We gebruiken dezelfde hersencellen om de buitenwereld waar te nemen als voor onze fantasie. Is het dan raar dat u deze (waan)voorstellingen hebt? Nee, maar het is ook mogelijk die fantasie te gebruiken om geen angst meer te hebben voor het donker.

Met enkele eenvoudige oefeningen verandery uw angst snel in genieten. Zozeer dat u kan gaan genieten van een sterrenhemel midden in de nacht!

Angstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching beschrijven.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 •  

  Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw angst af voor het donker. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

   

   

     Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: