Bang om flauw te vallen (Asthenofobie)

U wordt licht in uw hoofd en daar komt het, de angst om ter plekke flauw te vallen. Het is goed om te weten dat u waarschijnlijk helemaal niet flauw valt. Dat komt omdat angst adrenaline veroorzaakt en een stijging van de bloeddruk. Flauwvallen komt alleen door een daling van de bloeddruk dus de angst zorgt er eigenlijk voor dat u niet flauw zal vallen.

Hoe kan ik er dan van af raken?

Het kan zijn dat u een paar keer iets hebt meegemaakt waardoor u flauw viel. Dit zijn op zichzelf staande gebeurtenissen alleen heeft uw brein de neiging om alles te generaliseren. Dat zorgt er dus voor dat deze 'gewoontes' ontstaan.

U maakt vaak allerlei voorstellingen over hoe het zou zijn als... Die voorstellingen zijn levensecht en dat is logisch. We gebruiken dezelfde hersencellen om de buitenwereld waar te nemen als voor onze fantasie. Het is dus ook mogelijk die fantasie te gebruiken om geen angst meer te hebben om flauw te vallen. Met enkele eenvoudige oefeningen verandert het patroon in uw hoofd. U bent niet bang meer.

Angstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching beschrijven.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 •  

  Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw angst af om flauw te vallen. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.


     Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: