Bang voor dieptes (Bathofobie)

U bent niet bang voor hoogtes, nee de diepte is wat afschrikwekkend voor u is. Het kan zelfs zo erge vormen aannemen dat het doucheputje afgesloten moet zijn of men angstig is voor het gat in het toilet. Wanneer zelfs uit een glas of kopje drinken al problemen oplevert dan is hulp noodzakelijk.

Hoe kan ik er dan van af raken?

Het kan zijn dat u een paar keer iets hebt meegemaakt waardoor u nu bang bent. Misschien heeft u er al uw hele leven last van. Het maakt niet uit hoe lang het er al is omdat de methodes snel, effectief en in het nu werken. Gegraaf in uw verleden is dan ook onzin.

Angst voor diepte is een optische illusie. Na het weer in perspectief leren zien van dieptes lost de angst op. Dit gaat heel natuurlijk. Edwin Selij lost uw angst snel en effectief op.

Angstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching beschrijven.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 •  

  Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw angst af voor dieptes. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

   

     Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: