Bang voor gas

U controleert het 10 keer voordat u naar bed gaat. Het gasfornuis (als u er al een heeft...). Het beheerst uw leven en soms hoort u zelfs echt het gesis van gas terwijl er niets aan staat. Het is een ramp en u, maar ook uw omgeving wordt er gek van. Gun uzelf rust.

Hoe kan ik er dan van af raken?

Weet u waar het vandaan komt? Waarschijnlijk niet. Misschien uit een vorig leven? Onzin. Het probleem is nu en daarom lossen we het nu op. Geen ellenlange praatsessies, geen gewroet in uw verleden. Uw angst is sneller opgelost dan u denkt.

U wilt controle maar dat is onmogelijk. Dat is juist het probleem. Hoe vaak moet u het controleren voordat u het gelooft? Of misschien roept u de hulp wel in van iemand anders. Tja, dan is het hek van de dam. Dat hoeft echt niet al zal het niet makkelijk worden. Wanneer het uw leven 24 uur per dag beheerst is er doorzettingsvermogen nodig. Het is als een verslaving. Geeft u er eenmaal weer aan toe, dan blijft u het doen. Stop er nu mee!

Angstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 •  

  Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw angst af voor gas. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.
     Reacties:

  Meer reacties...


  Producten: