Bang voor vuur (Pyrofobie)

U heeft misschien iets verschrikkelijks meegemaakt in uw leven en nu beheerst de angst voor vuur uw leven. Alhoewel het bergijpelijk kan zijn met uw achtergrond is het natuurlijk voor de omgeving niet te begrijpen dat zelfs de vlam van een aansteker al een angst bij u doet oplaaien.

Hoe kan ik daar van af raken?

U maakt vaak allerlei voorstellingen over vuur. Zelfs wanneer u niet eens wat heeft meegemaakt met vuur kan het toch een gigantische angst doen opwekken. Die voorstellingen zijn levensecht en dat is logisch. We gebruiken dezelfde hersencellen om de buitenwereld waar te nemen als voor onze fantasie. Is het dan raar dat u deze (waan)voorstellingen heeft?

Het is dus ook mogelijk, die fantasie te gebruiken om geen angst meer te hebben voor vuur. Met enkele eenvoudige oefeningen verandert het patroon in uw hoofd.

Angstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching beschrijven.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 •  

  Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw angst af voor vuur. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

   

     Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: