De behandelwijze

Er zijn verschillende manieren van behandelen die Edwin Selij toepast:

1. Groepscoaching
2. Persoonlijke coach traject
3. Telefonische consults


1. Groepscoaching

De groepscoaching is vaak verreweg de beste oplossing voor de meeste angsten. In 2 dagen tijd leer ik u met uw problemen te breken. Uw toekomst wordt weer helder en u gaat de dingen weer in perspectief zien. Dit is hoe de klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 • 2. Persoonlijke coach traject

  Uw garantie voor succes van slagen. Hoe lang het ook duurt, het resultaat gaat er zijn. In persoonlijke sessies van ruim 2-3 uur loods ik u van 'A(ngst) naar Beter'. De persoonlijke sessies kunnen overdag of in de avond plaatsvinden.

  3. Telefonische consults

  Edwin Selij is een specialist in het oplossen van angst via de telefoon. Dit geldt echter niet voor alle angsten. Voor mensen met straatvrees is dit de oplossing! Dit werkt zeer goed. Edwin Selij is gespecialiseerd om angst op te lossen via de telefoon en verwierf landelijke bekendheid tijdens een radiouitzending bij Veronica. Of dat wat voor u is? Lees hier meer over die mogelijkheid.

  Wat gaat er gebeuren

  We gaan eerst uitzoeken hoe u angstig wordt. Niet waarom. Dat zijn niet echt vragen waar Edwin Selij mee werkt. Wanneer u namelijk weet waarom u bang bent, weet u nog niets. De oorzaak zoeken is vaak tijdverspilling. Natuurlijk heeft u inzicht in waar het vandaan komt, maar dat is niet zo moeilijk. Uw opvoeding, uw vader of moeder, u bent de jongste, oudste, middelste van het gezin. Uw leraren, school, familie, een traumatische ervaring of uw omgeving. Dan hebben we het meeste wel gehad. Het feit blijft dat het niets oplost. U mag het toch echt zelf gaan doen en onderzoeken waar het vandaan komt, kost alleen de samenleving veel geld en draagt weinig tot niets bij.

  Nee, het gebeurt allemaal nu. Hoe wordt u bang? Wat ziet u? Wat denkt u? en wat voelt u? Daar gaat u mee aan de slag!

  En dan?

  Wanneer u weet wat u precies doet dan kunt u het ook veranderen. Nu weet u niet wat u onbewust doet. Als u daar achter komt, dan kunt u pas veranderingen aanbrengen.

  Natuurlijk weet u precies dat u bang bent. Dat voelt u wel. Maar wist u dat het alleen maar een probleem omdat u al het andere weglaat? Daar gaan we mee aan de slag.

  De methode die wordt gebruikt

  De methode is de fobiedokter-methode. Dat is een mengeling van de beste technieken die er op dit moment zijn om angsten op te lossen. Die methode zorgt ervoor dat u angstvrij wordt en niet voor even, maar voor altijd. Door continu en structureel de oorzaak aan te pakken verdwijnt de angst haast vanzelf.

  lees hier meer over de fobiedokter-methode

     Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: