Bang voor bloed (Hematofobie)

Uw angst voor bloed beheerst van tijd tot tijd je leven. Het extreme aan deze angst is, vergeleken bij andere angsten, is dat u bij hematofobie echt flauw kan vallen. Dat maakt deze angst uniek in zijn vorm. Er zijn 2 vormen van bloedangst te onderscheiden.

De ergo-vorm waarbij uw eigen bloed u geen angst geeft, maar andermans bloed u wit weg doet trekken. Vreemd genoeg hebben veel mensen in de medische wereld hier last van.

Bij de exo-vorm is elk bloed al aanleiding om draaierig, duizelig en misselijk te worden.

U probeert zoveel mogelijk situaties waarin je met bloed wordt geconfronteerd, zoals ziekenhuizen, bepaalde tv programma’s, medische artikelen in tijdschriften te vermijden. Wanneer u hiervan bevrijdt bent hoeft u dit niet meer te doen. Stelt u zich eens voor hoe uw leven er dan uitziet.

Hoe kan ik er dan van af raken?

Het kan zijn dat u een paar keer iets hebt meegemaakt waardoor u nu zo bang bent. Soms is het al uw hele leven het geval en weet u gewoon niet beter. Het maakt niet uit hoe lang het er al is, omdat de methodes snel, effectief en in het nu werken. Gegraaf in uw verleden is dan ook onzin.

Angstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 •  

  Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw angst af voor bloed. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.


     Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: