De angst voor bloemen (Anthofobie)

Ze zijn er overal en in de zomer helemaal. Bloemen. Niemand begrijpt het want bloemen houden toch van mensen. Nou niet van u. U houdt totaal niet van ze. Het liefst blijft u ver uit de buurt van die dingen. Hoewel het niet echt bekend is hoeveel mensen er aan leiden bent u zeker niet de enige.

Kan ik er van af raken?

Ja. Bij een angst voor bloemen is het zaak om uw bewustzijn te trainen en af te leiden. Ook is er sprake van een diepliggender onbewust probleem. Dit kan prima verholpen worden met de methodes die ik gebruik. Wanneer er sprake is van een allergie kan ook dat meegenomen worden in het behandeltraject. Wist u dat een allergie ook snel verholpen kan worden?

Angstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw angst af voor bloemen. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.  Volg Edwin Selij op http://twitter.com

  Reacties:

  Meer reacties...

  Producten: