Het boek 'Hoe leef je het langst zonder angst'

U kunt dit boek online bestellen. Het boek bevat heel veel oefeningen die ik dagelijks gebruik in mijn praktijk om mensen te helpen in mijn praktijk. Het beschrijft de fobiedokter-methode zeer uitgebreidt zodat u ook zelf kan gaan breken met uw angsten.

Breken met mijn angst?

Met het boek 'Hoe leef je het langst zonder angst' is dat echt mogelijk. In het boek wordt de unieke methode van Edwin Selij beschreven. Wanneer u de oefeningen doet die in het boek staan heeft u een goede kans om van uw angst af te komen. De oefeningen hebben een speciale volgorde en iedere oefening volgt op de andere. Het zorgt ervoor dat uw onbewuste geest getraind wordt om voorgoed uw angst achter u te laten.

Is dat mogelijk?

Volgens de psychiatrie bijna niet, alleen met medicijnen en langdurige therapie. Volgens Edwin Selij wel. Hij is zelf altijd bang geweest. Faalangst, bloosangst, spreekangst, hoogtevrees, verlegenheid, bang voor honden en paarden. Dat zijn nogal wat angsten waar Selij eigenhandig mee heeft gebroken. Een ieder die tegen hem zegt dat angst een ziekte is, die ongeneeslijk is, baseerd die mening op kennis uit de vorige eeuw. Sinds Freud is er zoveel misgegaan dat moet maar eens afgelopen zijn.

Bestellen

U kunt nu met onderstaand formulier het boek bestellen. Het boek kost 16,95 en daar komen 1,95 verzendkosten bij (3,95 vanuit België). Wanneer u met onderstaand formulier besteld krijg u het boek binnen een week toe gestuurd.

Ook kunt u nu direct al het e-book bestellen. Het e-book kost 12,50. Via onderstaande button kunt u het bestellen. U komt dan op een andere pagina waar u het e-book kan bestellen. Na betaling krijgt u het direct in uw mailbox.

Een reactie op het boek

Hoi Edwin, Ik was er nog niet eerder toe gekomen om je boek te lezen. Nu wel, en ik vind het een goed en zeer toegankelijk boek, helder geschreven !!

Hartelijke groet,
F.

Ik vind het een goed onderbouwd, erg duidelijk en intelligent geschreven boek, waarin begrijpelijk wordt uitgelegd waarom het noodzakelijk is om juist het onderbewuste aan te pakken wanneer het gaat om angstklachten. Ik geloof ook in die benadering. Er staan heel veel oefeningen in, waaruit je voor jezelf die moet nemen, die voor jou werken. Ik ben zelf al een aantal weken elke dag de "bankschoefmethode" aan het toepassen. Bovendien heb ik je advies ter harte genomen om elke ochtend bij het opstaan negatieve gedachten niet meer toe te laten en positief aan de dag te beginnen d.m.v het oproepen van een concreet, leuk beeld.

Ik blijf een beetje voorzichtig, maar ik heb vorige week in ieder geval een prima week gehad! Ik ben van plan het aantal oefeningen deze week wat uit te breiden
en kijken wat er gebeurt..

Met vriendelijke groet,

Hans de Wild

   

 

 


Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Email:
 

 

De nieuwsbrief

Hieronder kunt u de nieuwsbrief aanvragen met iedere week tips en interessante nieuwtjes over angsten. Ook staan er wel eens oefeningen in die u van uw angst af kunnen helpen.

Het aanvragen van de nieuwsbrief is geheel veilig. Uw gegevens worden namelijk nooit gedeeld met derden. U kunt u ook altijd makkelijk weer uitschrijven. Inschrijven doet u met onderstaand formulier. Vul u naam in en uw emailadres en u krijgt de nieuwsbrief binnenkort in uw mailbox.

Voornaam:
Achternaam:
Email:
 

 

 Reacties:

Meer reacties...

 

Producten: