Claustrofobie

Claustrofobie is de angst voor kleine of afgesloten ruimtes. De naam claustrofobie is afkomstig van het Latijnse claudere (sluiten) en het Griekse fobos (angst). De angst kan zich voordoen in een lift, tunnel, of met vliegen.  

Wat gebeurt er

Wanneer het u overkomt kunt u totaal gaan verstijven of er breekt paniek uit. U wilt eruit. Zweten, trillen, u wilt schreeuwen. Zelfs met gevaar voor eigen leven zou u uit deze situatie willen ontsnappen. Dit hoeft echt niet omdat claustrofobie prima te behandelen is.

Hoe kan ik er dan van af raken?

Claustrofobie zit in uw hoofd. De muren komen op u af en dat zorgt voor het benauwde gevoel. Het is een optische illusie. Het gaat erom dat u weer leert om de ruimte in te nemen met uw waarneming, zodat de claustrofobie opgelost wordt. De fobiedokter-methode leert u om de illusie te veranderen. Dat veroorzaakt de claustrofobie. Het kan vrij eenvoudig...

Claustrofobie coaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 •  

  Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw claustrofobie af. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

     Reacties:

  Meer reacties...

  Producten: