De angst voor clowns (Coulrofobie)

Waarschijnlijk vermijdt u plekken waar veel kinderen komen uit angst dat ze daar zijn. Clowns. Sinds de film IT van Stephen King is de angst toegenomen of zelfs ontstaan.

Wanneer het donker wordt heeft u misschien wel het idee dat ze u komen halen en is alleen al het beeld of de gedachte eraan voldoende om in paniek uit te breken. Hyperventilatie, trillen, zweten. Het overkomt u allemaal. Het is goed om te weten dat er een oplossing voor u is.

Hoe kan ik er dan van af raken?

Het kan zijn dat u een paar keer iets heeft meegemaakt waardoor u nu zo bang bent. Soms is het al uw hele leven het geval en weet u niet eens beter. Het maakt niet uit hoe lang het er al is omdat de methodes snel, effectief en in het nu werken. Gegraaf in uw verleden is dan ook onzin.

Coaching bij angst voor clowns

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw angst af voor clowns. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.


     Reacties:

  Meer reacties...

  Producten: