De angst voor dieren

Er zijn vele dieren en dus ook vele angsten. Het is te veel om ze hier allemaal op te noemen, maar het is wel goed om te vermelden dat het goed te behandelen is. Of u nu bang bent voor een kat of een paard, het zit in uw hoofd en vaak is de gedachte al voldoende om bang te worden.

Omdat het in uw hoofd zit en met de wetenschap dat er 1 klein centrum verantwoordelijk is voor die angst, kan het prima behandelt worden. Ongeacht het dier of de heftigheid van de (paniek)reactie

Hoe kan ik er dan van af raken?

Nogmaals, de angst voor een bepaald dier zit in uw hoofd. In uw hoofd is een bepaald patroon wat er voor zorgt dat wanneer u dat dier ziet of er aan denkt, er al een reactie plaatsvindt. Het gaat erom dat je leert dat je makkelijk en eenvoudig je hersenen leert te gebruiken. De fobiedokter-methode leert u om letterlijk te nemen wat u denkt en dat te veranderen. Het goed leren waarnemen is van essentieel belang en ook dat gaat Edwin Selij u aanleren. Het kan vrij eenvoudig...

Angst voor dieren coaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 •  

  Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw angst af voor dieren. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

   

   

     Reacties:

  Meer reacties...

  Producten: