Bang om over te geven (Emetofobie)

Wanneer u misselijk bent of te veel gegeten heeft, dan begint het. Zelfs als iets er al raar uit ziet dan eet u het niet. Ook in het buitenland bent u op uw hoede en eet u waarschijnlijk niet veel. Misschien gaat u zelfs niet op vakantie door uw fobie. Deze belemmering zorgt ervoor dat u veel dingen laat.

Hoe kan ik er dan van af raken?

U maakt allerlei voorstellingen over hoe het zou zijn als... Die voorstellingen zijn levensecht en dat is logisch. We gebruiken dezelfde hersencellen om de buitenwereld waar te nemen als voor onze fantasie. Is het dan raar dat u deze (waan)voorstellingen hebt?

Nee, maar het is ook mogelijk om die fantasie te gebruiken om geen angst voor overgeven te hebben. Met enkele eenvoudige oefeningen verandert het patroon in uw hoofd.

Angst voor overgeven coaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw angst af om over te geven. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

   

   

        Reacties:

  Meer reacties...

  Producten: