De fobiedokter-methode

Edwin Selij is fobiedokter. Hij heeft een coachingsmethode ontwikkeld die uniek is in Nederland en vaak in één sessie al resultaat oplevert. Het is een methode die onderbouwd is door de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken en daarom zo goed werkt.

De methode

De fobiedokter-methode is een methode die direct inwerkt in het emotionele brein. Het gedeelte waar de angsten in op zijn geslagen en niet vatbaar is voor taal. De methode werkt dan ook niet in op het taalgebied. Het werkt in, in het gebied waarin het probleem zich bevindt en dat is uniek te noemen in Nederland.

Moet ik kunnen visualiseren?

Nee, dat hoeft niet. Waar veel methodes (zoals mindtuning of NLP) gebaseerd zijn op het maken van beelden hoeft dat bij deze methode niet. Het werkt met waar u de aandacht het eerst op hebt. Vandaar start de behandeling. Het werkt dus exact in op uw probleem.

En hoe gaat het dan?

Dan worden er specifieke en precieze vragen gesteld die u anders gaan laten denken. U hoeft daar zelf weinig voor te doen. Het is een speciaal ontworpen manier van vragen stellen die jou in staat gaat stellen om het probleem voorgoed achter je te laten.

 

Al jaren gebruikt Edwin Selij de meest snelle methodes die er zijn om angst op te lossen. Wanneer u die methode toepast in uw dagelijkse leven, krijgt u als vanzelf een andere focus geeft en lost de angst op. U krijgt er hele andere gevoelens voor terug. Vrijheid, plezier en een compleet andere kijk op het leven.

Zo simpel?

Ja, het kan echt eenvoudig en makkelijk. Wanneer u weet waar de knop zit dan kunt u hem omzetten. Dat geldt ook voor uw angst. Met enkele snelle oefeningen gebeurt er iets in uw hoofd. Juist door die snelheid. In zijn boekjes vindt u veel meer informatie en ook een aantal technieken. Klik hier voor de boekjes.

Hoe kan dat

Angst is een gedrag. Het is geen ziekte wat bijna overal wordt beweert. De enige aangeboren angsten, zijn die voor 'vallen' en voor harde geluiden. De rest is allemaal aangeleerd en kan dus ook worden afgeleerd door de onderliggende oorzaken aan te pakken die het gedrag veroorzaken.

Angst is aangeleerd. Ergens in uw verleden is er iets gebeurt waardoor er nu angst is. Vaak staat die situatie geheel op zichzelf. Toch heeft u daarna last van angst. Dat komt omdat uw brein die situatie heeft opgeslagen als gevaar en dat generaliseert naar al die situaties die erop lijken. Zo leert u en zo heeft u uw leven vergemakkelijkt. Leert u een keer een deur open maken, kunt u alle deuren openmaken. Dat hoeft u niet te blijven leren bij iedere deur die u ziet. Dat komt omdat uw brein generaliseert om het leerproces te versnellen.

Dit gebeurt helaas ook met angst. Een keer paniek op de snelweg. Alle snelwegen paniek. Sterker nog, het kan zich gaan verspreiden naar alle kleine ruimtes omdat het in de auto gebeurde. Als dat gebeurt kan het zelfs nog erger worden. Dat hoeft gelukkig niet, maar het zou goed kunnen, omdat u zo leert. Het moment dat is opgeslagen als zintuiglijke ervaring is dan het leermoment geweest wat zich gaat verspreiden. Het 'foutje' gaat mee en gaat een eigen leven leiden. Edwin Selij spoort het foutje snel op en zorgt ervoor dat het wordt opgelost. Snel, vakkundig en blijvend.

Zo snel?

Wanneer iets langer duurt dan 3 sessies en er is geen enkel resultaat, dan werkt het waarschijnlijk niet. Ga dan echt wat anders doen. 2 sessies bij mij zijn al voldoende om een enorme verlichting te ervaren.

In de reguliere geneeswijze gaat men ervan uit dat iets lang duurt. Uw hersenen werken echter veel sneller. Wat ik doe werkt dan ook in op het onbewuste gedeelte van uw hersenen. Daarom lijkt het soms wonderbaarlijk. Echter, het brein werkt sneller dan u denkt..

De Fobiedokter-methode zorgt ervoor dat

- De angstklachten verdwijnen en worden vervangen door gevoelens van plezier, humor en vrijheid.

- Die dwangmatige gedachten afnemen en verdwijnen op een natuurlijke en eenvoudige wijze.

- Uw energie enorm toeneemt en u erachter gaat komen wat u nu werkelijk wilt in uw leven.

 

De beste oplossing

De groepscoaching is vaak de beste keus om te nemen.

Een persoonlijke coaching traject is dé oplossing wanneer u gegarandeerd van uw probleem af wilt.

Exclusive coaching is heel exclusief en daar is het mogelijk dat je binnen 4 dagen van start gaat met de eerste sessie.

 

Producten: