Bang voor honden (Cynofobie)

Mogelijk bestaat bij iedereen een zekere oerangst voor honden. Uit de tijd dat u nog op uw hoede moest zijn voor wolven. Wanneer u niet bent opgegroeid met honden heeft u er niet aan kunnen wennen.

Van een echte fobie is pas sprake als een persoon zo bang is, dat hij honden zoveel mogelijk mijdt of bij een confrontatie met de dieren zelfs paniekaanvallen krijgt. Hoewel de angst ernstig kan zijn, zie je vaak wel in dat er van honden onder de meeste normale omstandigheden niets te vrezen valt.

Is het makkelijk om er van af te raken?

Ja, dat is het. Bij een angst voor honden is er sprake van een enkelvoudige fobie en die kan zelfs met een telefonisch consult vaak prima verholpen worden. Het is soms alleen al de gedachte aan een hond die de angst doet opkomen is het niet? Die gedachte kunnen we veranderen en ook de beelden in ons hoofd die we creëren zijn veranderbaar. Hoe weet u anders dat u bij een hond bang moet zijn...

Hondenangstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 •  

  Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw hondenangst af. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

   


     Reacties:

  Meer reacties...

  Producten: