Hoogtevrees (Acrofobie)

Het duizelt als u er alleen al aan denkt. Hoogtes. Op een galerij, in het reuzenrad, misschien zelfs al op een keukentrap heeft u hoogtevrees. Het is hinderlijk, vervelend en soms zelfs zo erg dat u sommige mensen niet eens kunt bezoeken.

Komt het vaak voor

Hoogtevrees ofwel acrofobie komt heel veel voor. Ik had er ook last van. Toch is het goed en snel te behandelen. Soms zelfs al met een telefonisch consult. Kijk hier voor die mogelijkheid.

Is het makkelijk om van hoogtevrees af te raken?

Ja, dat is het. Bij hoogtevrees is er sprake van een enkelvoudige fobie en die kan in 2 sessies of in de groepscoaching verholpen worden. Het is vaak alleen al de gedachte aan hoogtes die de angst doet opkomen is het niet? Hoogtevrees is een optische illusie en die is snel om te zetten. Soms al in 5 minuten bent u verlost. Het aanleren van nieuwe gewoontes duurt langer maar hoogtevrees is echt snel op te lossen.

Hoogtevreescoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw hoogtevrees af. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

   

   

   

   

     Een reactie:

  “Hallo Edwin,
  Ongeveer een maand geleden ben ik twee keer bij je geweest voor hoogtevrees. Ik zou de Inca Trail in Peru lopen.
  Inmiddels ben ik weer terug en ik heb de hoogten getrotseerd zonder ook maar één keer last te hebben gehad van hoogtevrees. Echt een klein wonder.”

  (Hans)

  Meer reacties...

  Producten: