Gratis Informatieavond

Er zijn een aantal gratis informatieavonden die u kosteloos kunt volgen. Daarvoor moet u u wel even opgeven zodat ik weet hoeveel mensen ik kan verwachten. Het zou jammer zijn dat als u aankwam alles al volgeboekt was, toch?

Wat gaat u ontdekken

Op deze avonden leg ik u de basis uit van de methodes die ik gebruik. U maakt kennis met mij en met de verbazingwekkende simpelheid die je versteld doet staan van wat er mogelijk is. U ontdekt dat het mogelijk is om angst echt op te lossen.

Wat wij denken dat mogelijk is, is waarheid voor ons. De tegenhanger is net zo waar. Wat wij denken dat niet mogelijk is, is ook niet mogelijk. Deze denkwijze houdt ons af van onze innerlijke kracht. Dat is jammer want er is echt veel en veel meer. Kom langs en laat u verrassen...

Gewoon doen

Mensen zitten veel te veel in de put en laten zich leiden door angsten. Niet meer doen. Kom naar een van mijn gratis informatieavonden en zie met eigen ogen wat het voor u kan doen. Met onderstaand formulier geefy u uzelf op zonder enige verplichting.

De Data:

Alle informatieavonden duren van 20.00 tot omstreeks 22.00 uur en worden gehouden aan de Zaanweg 70A in Wormerveer.

Voorlopig zijn er geen avonden beschikbaar wegens een te volle agenda. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 075 6400 733

 

Voornaam:
Achternaam:
Aant.Pers.:
Datum:
Email:
 

 

 

Reacties:

Meer reactie's...


Producten: