Bang voor insecten (Entomofobie)

Angst voor insecten komt veel voor en is onder verdeeld in vele verschillende vormen. Arachnafobie is waarschijnlijk de meest bekende (angst voor spinnen). Maar ook de angst voor wespen (spheksofobie) komt heel veel voor.

Wat u ook heeft, fobiedokter Edwin Selij heeft er ruime ervaring mee. Angst voor spinnen komt in Nederland heel vaak voor terwijl wij in dit land geen gevaarlijke spinnen kennen. Toch ervaren veel mensen dit als gevaar. Dit is een irrëele angst en in de meeste gevallen snel te verhelpen.

Vroeger was ik ook als de dood voor insecten en dan vooral voor wespen. Maar is het wel iets om bang voor te zijn. Realisme is vaak een groot goed maar wanneer dat niet helpt dan zijn de methodes waarmee ik werk uitstekend aan te leren. Kijk ook eens bij de tips.

Hoe makkelijk is het om van mijn angst af te raken?

Het kan vrij snel en eenvoudig. Hoeveel keer bent u nu al gillend weggerend, zwaaiend met uw armen. Heeft u alles laten staan op het terras omdat er een wesp vloog. Op een stoel gestaan omdat u een spin zag? Dit hoeft niet meer. Het kan eenvoudig opgelost worden met de fobiedokter-methode. De technieken werken snel in op de beelden en de gedachten in uw hoofd, waardoor dat verandert wordt.

Insectenangstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw insectenangst af. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

   

   

     Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: