Bang voor naalden (Aichmofobie)

Aichmo komt van het Griekse woord Aichm wat speer betekent. U bent bang voor naalden. Waarschijnlijk wanneer u bloed moet prikken gaat u er al zenuwachtig heen. Sterker nog, u heeft waarschijnlijk dagen van tevoren al hartkloppingen en zweetaanvallen. Bij de gedachte. U wordt draaierig, misselijk en duizelig.

U probeert zoveel mogelijk situaties waarin u met naalden wordt geconfronteerd, zoals ziekenhuizen, bepaalde tv programma’s, medische artikelen in tijdschriften te vermijden. Wanneer u hiervan bevrijdt bent hoeft u dit nooit meer te doen. Stelt u zich eens voor hoe uw leven er dan uitziet.

Hoe kan ik er dan van af raken?

Het kan zijn dat u een paar keer iets hebt meegemaakt met naalden waardoor u nu zo bang bent. Soms is het al uw hele leven zo en weet u niet eens beter. Het maakt niet uit hoe lang het er al is omdat de methodes snel, effectief en in het nu werken. Gegraaf in uw verleden is dan ook onzin.

Naaldenfobiecoaching

In de maand november staan alle maandagavonden in het teken van de naaldenfobie. Lees hier meer over deze avonden.

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw naaldenfobie af. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

   

   

   

     Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: