Reacties van mensen en de media

'Hoe kan ik mezelf verbeteren en profileren in mijn privé-sfeer en op zakelijk gebied.'

De bovenstaande vragen heb ik zeker 2 jaar lang aan mezelf gesteld en geen antwoord op gekregen. Ik ben van nature een verlegen persoon ( Edwin zou zeggen; dat heb je jezelf aangeleerd) en dat is op professioneel en privé gebied een barrière.

Een aantal jaren geleden heb ik in de privé-sfeer behoorlijke klappen ontvangen, hierdoor heb ik mezelf steeds meer afgesloten en ben ik in een negatief denkpatroon terecht gekomen. Na een tijdje in deze vicieuze cirkel rondgedoold te hebben en hopend op verbetering ( wat meestal niet vanzelf gaat) kwam ik tijdens een avond internetten op diverse websites terecht die de techniek van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) aanbevelen.

Ik raakte gefascineerd en ben op zoek gegaan naar meer! Ik wilde weten hoe het werkte en ik was benieuwd of het ook zou werken bij mij. Via enkele weblinks kwam ik op de website van Edwin Selij hier heb ik alle informatie die aanwezig was tot mij genomen en de diverse "zelf hulp" technieken uitgeprobeerd. Het voelde goed aan, maar ik twijfelde aan de wijze hoe ik de technieken toepaste. Door mijn interesse in NLP en na heel lang aarzelen heb ik Edwin gebeld voor een afspraak!

In mijn gesprekken met Edwin werd mij al snel duidelijk dat ik voortdurend aannames doe/maak die mijn gevoel vaak negatief beïnvloeden. Edwin heeft mij de juiste "tools" aangereikt – en verteld hoe je hiermee moet om  gaan en het negatieve gevoel om te zetten in een positief gevoel en het werkt!

Hoewel dit een leerproces is en je de techniek steeds bij bewustzijn moet toepassen, moet het op een bepaald moment een automatisme worden en onbewust plaatsvinden. Het meest opvallend aan de gesprekken en waar ik nu iedere dag profijt van heb is de methode/techniek waarmee je het onderbuik gevoel kan omzetten naar een positief gevoel. Bijv: ik moet een presentatie geven en de zenuwen gieren door het lijf. Nu speel ik de presentatie denkbeeldig na, zet er verschillende kleuren bij, ik maak het beeld bewegend en de druk en angst voor het presenteren wordt al veel minder.

Ik kan iedereen met een angst NLP bij Edwin aanraden, mij heeft het in ieder geval geholpen, NLP blijft een leerproces.

****Het kost de hersenen maar een fractie van een seconde om iets te verankeren/ op te slaan. Is het dan niet mogelijk om in een fractie van een seconde dit ongedaan te maken****
(R.A.)

 

 

Keer hier terug naar de reacties

  

 

Producten: