Reacties van mensen en de media

Ik oefen regelmatig uit jouw boekje en merk ook daadwerkelijk verschil.
Ik geloof heilig in nlp en in jouw aanpak. Zo blij dat ik het gedaan heb! Ik ben nog niet helemaal waar ik wezen wil, maar weet in ieder geval hoe ik onzekere situaties aan moet pakken.

Weet je wat ik tegelijkertijd ook ervaar? Dat er een nieuwe C... ontstaat, waar ik heel blij mee ben. Inderdaad zie ik veel meer om me heen!! J

(Jarenlang nachtmerries gehad, heb ik nu niet meer. (Laatst tot mijn teleurstelling toch weer, maar lang zo intens niet. (Ik heb tot einde Havo angsten gehad hoe ik het examen moest halen, omdat ik tweeen of drieen haalde voor tekstverklaren en dat is wel een half examen. De schoolonderzoeken moesten dus heel goed zijn. Ik haalde vijfenhalven op de teksten, zodat ik met zessen het diploma kreeg. Ik ervoer dat als wonder, (Godswonder, zo je wil!)(In die nachtmerries voel ik precies die angst weer van toen tijdens de Havo.)

Wat ik me wel afvraag of het echt zo blijft. Je belooft in het boekje van wel, en ik geloof daar ook wel in. De nieuwe C... is pas twee maand oud, en dat is wel even wennen!! Ik mnis op het ogenblik dus een beetje het vertrouwen dat het blijvend is, ik ervaar nu meer een soort als roes. Klopt dit? Ik bedoel: heb jij daar meer mensen over gehoord?

 

Keer hier terug naar de reacties

  

 

Producten: