Reacties van mensen en de media

Beste Edwin,
 
Graag wilde ik even wat van mij laten horen en nog wat advies van jou. Ik ben de 14e en de 21e januari op groepscoaching bij je geweest.
 
Zoals ik de tweede dag vertelde voelde ik me na de eerste sessie al redelijk bevrijd van de klacht die ik had. Ik heb ontzettend veel baat gehad aan jouw manier van coachen en deze ervaring is er een die ik nooit had willen missen.
 
De oefeningen die in je boek staan, vooral het panoramisch kijken, pas ik nog steeds dagelijks toe. En ik voel me daar goed bij.
 
Maar nu komt het..ik zit momenteel weer even in een dip en ben ineens toch weer onzeker of ik het allemaal aankan zonder last te krijgen van mijn 'oude' klacht; spreken in het openbaar, mezelf presenteren, studeren etc...
Ik wil dolgraag een studie beginnen in deeltijd vorm, maar ik zie mezelf toch steeds weer opzoek gaan naar een thuisstudie waar ik mezelf niet hoef te presenteren in het bijzijn van anderen.
 
Ik hoop dat je me nog wat tips wilt geven, al dan niet in de vorm van je nieuwsbrief, want ik was zo goed op weg. En wil liever nooit meer te maken hebben met de GGZ of dergelijke methodes. Ik geloof in de kracht van NLP en mezelf maar heb wel een duwtje nodig!

Vriendelijke groet,

Dieuwertje de Manda

 

Keer hier terug naar de reacties

  

 

Producten: