Reacties van mensen en de media

Na veel wikken en wegen (want jezelf opgeven voor zoiets is toch een reuzestap, althans voor mij wel) heb ik me opgegeven voor de coachingsdag “doorbreek je angst”. Het feit dat het in een kleine groep gegeven zou worden, sprak me heel erg aan. Maar vooral het positieve gevoel na een eerdere kennismaking met Edwin en het gevoel “hier kan ik wel wat mee” hebben me toch de stap doen zetten om me op te geven.

Toen ik (samen met mijn vriendin die zich ook opgegeven had) op die zondag in Wormerveer aankwam, schrok ik in eerste instantie wel, want we bleken de enigen te zijn. Zo’n kleine groep had ik ook weer niet verwacht. Maar wat is die dag me ontzettend meegevallen! Het feit dat we maar met z’n drieën waren en dus bijna 1 op 1 coaching hadden, heb ik als zeer positief ervaren.

Edwin durft zichzelf ook bloot te stellen door zijn eigen verleden openlijk te bespreken. Hij stelde me erg op mijn gemak en ik had echt het gevoel dat niets “raar” was. Het was wel een zeer intensieve dag en de eerste dagen daarna waren heel heftig, door alle emoties die loskwamen.

Met behulp van eigenlijk heel simpele tips en trucjes heb ik geleerd om meer ontspannen moeilijke situaties tegemoet te treden. Met een paar simpele oefeningen heb ik een hoop bereikt.

Twee weken later op de terugkomdag heb ik daar echt gezeten met een gevoel van “wie maakt me nog wat, ik kan de wereld aan”. Inmiddels zijn we een tijdje verder, en verdwijnen de oefeningen naar de achtergrond, maar ik kan wel zeggen dat het me veranderd heeft, althans mijn gevoelens van onmacht. In “enge” situaties pas ik de tips en trucs nog steeds toe, met over het algemeen een goed gevoel en goed resultaat.

Kortom, ik ben zeer tevreden over de coaching en het behaalde resultaat. Dit is een coaching die ik iedereen aan zou raden!

Nicolette

 

Keer hier terug naar de reacties

  

 

Producten: