Reacties van mensen en de media

Beste Edwin.

Allereerst mijn excuses voor het feit dat ik niet eerder gereageerd heb.
Zoals je weet was ik bezig met een nieuwe baan, zeker in deze tijd een moeilijke beslissing, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor de nieuwe uitdaging en mijn ontslag ingediend.

Inmiddels heb ik een drukke inwerkperiode achter de rug, veel mensen gesproken en een berg aan informatie gekregen vandaar dat ik nu voor het eerst reageer.

Verder kan ik alleen maar zeggen dat de baan geweldig is, er zijn nog wel onderdelen die voor verbetering vaatbaar zijn maar daar ligt juist de uitdaging. Ik had jaren eerder moeten overstappen, achteraf praten is natuurlijk makkelijk, en de toekomst zal nog echt moeten uitwijzen of ik goed "geland" ben.

De eerste signalen zijn zeer positief, na enkele weken kreeg ik al te horen dat de maand proeftijd niet meer relevant was, en over een jaar reken ik op een vast dienstverband. Zelf had ik toen al het gevoel alsof ik jaren werkzaam was voor dit bedrijf, wat heet geen zelfvertrouwen!?

Inmiddels de eerste gesprekken gehad met opdrachtgevers, ook positief, het zelfvertrouwen groeit. Ik blijf regelmatig oefenen met de technieken omdat de drempel van echt een presentatie geven er nog steeds ligt.

Dat heb ik trouwens eerlijk bij mijn werkgever aangegeven en daar wordt rekening mee gehouden. In de gesprekken gaat het trouwens prima geen spoortje van angst, misschien dan toch maar een keer voor de leeuwen als het gaat om echt alleen voor de groep te staan en het woord te voeren.

Verder heb ik nog diverse nare onderzoeken gehad, gelukkig niets gevonden, wel medicijnen gekregen deze beginnen nu te helpen dus ook die spanning is weg, gezondheid blijft echt het belangrijkste in het leven.

Al met al dus alleen maar goed nieuws en dat is mede aan jou te danken, door de 2 sessies en de oefeningen ben ik anders gaan denken en gaan doen. (Nog niet gestopt met roken, dat is de volgende uitdaging, maar alles op zijn tijd)

Oh ja, ik wil ook nog even mijn verhaal doen over de 2 ontmoetingen.
De ontspannen sfeer was opvallend daarnaast het gevoel van saamhorigheid van de deelnemers. Iedereen zat daar met zijn of haar probleem maar maakte daar niet echt een geheim van.

Door de sfeer durfde men op een gegeven moment over zijn of haar situatie te praten, ik denk dat iedereen daar steun aan heeft gehad.
Het was voor mij ook een soort van bevestiging dat mensen met een bepaalde vorm van angst dagelijks om je heen zijn, je kunt het alleen aan de buitenkant niet zien.

Ik ben in ieder geval blij dat ik niet de weg van minste weerstand heb gekozen, medicijnen dus.
Fantastisch als het op eigen kracht lukt.
Het laatste stukje wil ik ook bereiken en blijf dus oefenen.

Dankzij jou en de heldere manier van begeleiding voel ik mij een ander mens dank daarvoor.

Tot slot wens ik jou een geweldig 2009 toe en dat veel mensen baat hebben bij het volgen van een training. 


M.vr.gr. een dankbare leerling.

 

Keer hier terug naar de reacties

  

 

Producten: