Reacties van mensen en de media

Goedemorgen Edwin,

Het is al een lange tijd geleden dat je deze mail naar me stuurde, maar eindelijk heb ik het gevoel dat nu de tijd gekomen is om je te antwoorden. Na de gesprekken die ik met je gehad heb is het met mij steeds beter gegaan.

De impact van alles heeft de tijd nodig gehad. Ik ben spontaner geworden. Wat zich bij mij uit in opmerkingen veel grapjes en ook gewoon slap geouwehoer. Het leven is minder serieus geworden, ik sta makkelijker in het leven. Zie goed de humor van dingen en heb gewoon veel lol.

In het verleden was ik al nooit chagerijnig maar altijd vrolijk maar nu maak ik makkelijker contact, ben veel meer aanwezig in een groep en heb meer zelfvertrouwen en zelfrespect, wat zich uit door meer van mezelf te laten zien zonder zich aan te trekken van wat anderen van mij vinden. Ik vind mezelf een leuk wijffie. Na plagerijtjes waar mijn man weer in hapt zegt hij regelmatig je vind jezelf leuk hé ! en dan kan ik niet anders zeggen dan je vind nergens zo'n leuke vrouw meer. Waarna hij weer hapt en regelmatig zegt "ik heb toch wat in huis gehaald".

Hij is 44 jaar alleen geweest en daar zijn natuurlijk de nodige grappen over te maken. Vandaar dat "in huis gehaald". Mijn leven gaat goed, ik ben sinds 1 september met mijn nieuwe baan begonnen en er is lichamelijk rust gekomen. Ik voelde me zo sterk dat ik begonnen ben met het afbouwen van mijn anti-depressiva. Nu na een week halveren van de medicatie zonder al te veel bijverschijnselen heb ik er een goed gevoel over dat er na een aantal jaren van vele ziekenhuis bezoeken, operaties, chemo's en bestralingen er eindelijk rust komt.

Mede dankzij jou ben ik weer dichter bij mezelf gekomen. In het verleden heb ik altijd al de drang gehad om gelijk hulp te zoeken en iets aan blokkades te doen.

Deze keer bracht het mij bij jou.

Over de twee geprekken met jou kan ik verder nog zeggen dat ik het veel te lang vond duren. Je hoefde mij niet te overtuigen van de werking van NLP. Al kan ik mij voorstellen dat andere mensen misschien denken dat als iets een uur duurt, dan kan een voor hun groot probleem niet zomaar opgelost worden. Ik begrijp ook dat 
je jouw weg in je praktijk aan het zoeken bent. Je doet het goed. Je bent zeer creatief en ik ben erg benieuwd wat je allemaal nog in de toekomst gaat doen.

Ik ben blij met je nieuwsbrieven. Ik hoop dat alles met je zoontje weer goed gaat.  Nou Edwin wie weet kom ik je nog wel eens tegen. Je hebt me niet afgeschrikt met je 
therapie en je krantenberichten dus wie weet tot ooit.
 (Myriam Altink) 

 

Keer hier terug naar de reacties

  

 

Producten: