Persoonlijk consult

In 2 sessies coach ik u van A(ngst) naar Beter. In ruim 4 uur zorgen we er samen voor dat u angstvrij wordt. Wilt u zelfs binnen 4 dagen beginnen, overweeg dan exclusive coaching.

Wat gaan we doen

U kunt in deze sessies met uw eigen persoonlijke proces aan de gang en veel mensen vinden dit vaak erg prettig. Mensen met een persoonlijke belemmering willen dit vaak niet in een groep laten behandelen en dat is begrijpelijk.

Is mijn angst wel behandelbaar?

Het maakt niet uit waar u last van heeft of wat u belemmert. Veel verschillende soorten fobie├źn en angsten heeft Edwin Selij al behandeld. Uw klacht is niet gek, omdat het principe van angst vele vormen kent. Faalangst, straatvrees, angst voor slangen, knopen of liften? Het is zomaar een greep uit de klachten van de vele mensen die Edwin Selij al succesvol bevrijd heeft van hun klachten.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

In de regel zijn er twee sessies nodig. Daarmee leggen we een uitstekende basis zodat de angst ook niet meer terugkeert. Na deze consults heeft u ook recht op een aantal telefonische consults en
e-coaching.

Wat is uw investering

Uw investering voor 1 sessie bedraagt 399 euro incl. BTW.

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt contact opnemen via info@fobiedokter.nl voor meer informatie en wanneer u terecht kunt. U kunt ook bellen. Misschien is een telefonisch consult wel geschikt!

 

 

 

 

Producten:

 

 Reacties