Plasangst

Overal heeft u het. Wanneer u al boodschappen moet doen dan begint het al. Is er een toilet? Kan ik weg? Zo nee, dan doet u desnoods minder boodschappen. Het beheerst uw leven en u wilt er van af. Gelukkig is dat echt mogelijk.

Hoe kan ik er dan van af raken?

Je maakt vaak allerlei voorstellingen over hoe het zou zijn als... Die voorstellingen zijn levensecht en dat is logisch. We gebruiken dezelfde hersencellen om de buitenwereld waar te nemen als voor onze fantasie. Is het dan raar dat je deze (waan)voorstellingen hebt? Nee, want blijkbaar is het dan ook mogelijk om die fantasie te gebruiken om geen plasangst te hebben. En dat klopt. Met enkele eenvoudige oefeningen verander ik het patroon in jouw hoofd. Je bent niet bang meer omdat je leert controle te hebben.

Angstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw plasangst af. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.


   

     Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: