Scatofobie

Overal heeft u het. Wanneer u al boodschappen moet doen dan begint het al. Is er een toilet? Kan ik weg? Zo nee, dan doet u desnoods minder boodschappen. Het beheerst uw leven en u wilt er van af. Gelukkig is dat echt mogelijk.

Hoe kan ik er dan van af raken?

U maakt vaak allerlei voorstellingen over hoe het zou zijn als... Die voorstellingen zijn levensecht en dat is logisch. We gebruiken dezelfde hersencellen om de buitenwereld waar te nemen als voor onze fantasie. Is het dan raar dat u deze (waan)voorstellingen heeft?

Nee, want het is ook mogelijk om die fantasie te gebruiken om niet bang te hoeven zijn. Met enkele eenvoudige oefeningen verandert het patroon in uw hoofd. U bent niet bang meer omdat u angst als vanzelf oplost.

Scatofobiecoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw scatofobie af. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

   

   

   

   

     Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: