Sociale Angst

Een sociale fobie of sociale angst draait om angst voor afwijzing, angst voor oordeel, beschamen, vertrek, uitgelachen worden, etc. Voorbeelden zijn bloosangst, trilangst, spreken in het openbaar, en ook angst om te stotteren. Vaak heeft een sociale fobie meerdere facetten en is dan ook complexer dan een enkelvoudige fobie. Vaak was of is er sprake van een basisonzekerheid, al voor de fobie.

Hoe kan ik er dan van af raken?

Een sociale fobie is complexer maar niet complex. Dat is een heel verschil. Met de fobiedokter-methode kunt u snelle resultaten verwachten. De angst om te falen of te blozen zit in uw hoofd. Ongeveer tien procent van de mensen tussen veertien en zestig jaar heeft bijvoorbeeld last van blozen. Maar er is wat aan te doen.

Met de fobiedokter-methode leert u zich weer goed te voelen over uzelf. Dat is zo belangrijk. De belangrijkste persoon in uw leven bent u tenslotte zelf, toch?

Het belangrijkste is om de vicieuze cirkel te doorbreken. Angst om te blozen - blozen ; Blozen - angst om te blozen. Het een veroorzaakt het ander en dat komt vaak omdat u de ander belangrijker vindt (misschien onbewust...). De omgeving verandert niet, u verandert de omgeving en dat veroorzaakt de sociale fobie. Dat doet u in uw hoofd en daar gaan we het ook veranderen. Het kan vrij eenvoudig...

Angstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is vaak voldoende om de knop om te zetten en vrij te raken van sociale angst. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching beschrijven.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 •  

  Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw sociale fobie af. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

   

  Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: