De angst om te spreken in het openbaar (Lollofobie)

Spreekangst is de meest voorkomende angst die er is. Het staat zelfs nog voor een angst voor de dood. Eigenlijk betekent dat, dat mensen nog liever op een begrafenis in de kist zouden willen liggen, dan dat ze wat zouden moeten vertellen over diegene die erin ligt. Dit is natuurlijk in onze beleving totaal onconform de werkelijkheid. Er is hier echt een oplossing voor.

Waar gaat het uiteindelijk om

Uiteindelijk gaat het erom dat u uw goed voelt. Ook tijdens en voor uw presentatie. Het moet wel leuk zijn, toch? Natuurlijk heeft het te maken met voorbereiding. Maar als dat goed zit dan is de rest uw gevoel. Als u wist dat u eigenlijk alles kan zeggen mits u de juiste tonaliteit en houding heeft zou u er smadelijk om kunnen lachen.

Het is een feit dat woorden niet veel betekenis hebben. De manier waarop ze uitgesproken worden en uw houding, dat zegt vele malen meer. Dit is allemaal te trainen.

Spreekangstcoaching

Verreweg de beste oplossing voor spreekangst is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw spreekangst af. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

   

   

   


   
  Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: