Straatvrees (Agorafobie)

Agorafobie of straatvrees is in mijn ogen een van de ergste angst die er is. Vermijden kunt u het niet. Ja, door thuis te blijven en zelfs daar kunnen de muren op u af komen. Veel mensen noemen het dan ook 'mijn gevangenis'.

De oorzaak

Dat kan zeer verschillend zijn. Soms is het gebeurt op straat. U kreeg een paniekaanval en de straatvrees was een feit. Vaker echter sluipt het erin.

Hoe leert u straatvrees aan

Stel dat u in de auto uw eerste paniekaanval kreeg. Uw hersenen leren door te generaliseren. U leert fietsen op een fiets. U kunt op alle fietsen fietsen. U leert een deur open te maken, u kunt alle deuren open maken. Dat is heel handig, alleen met angst werkt het precies zo. Een keer paniek op de weg? Alle wegen nu paniek!

Moet u de oorzaak weten?

In mijn visie niet. U heeft nu een probleem waar u vanaf wilt, toch? Mijn tijd en uw tijd is kostbaar genoeg. Die gaan we niet verspillen door te zoeken naar een oorzaak uit uw verleden. Ik los samen met u uw probleem in het hier en nu op.

De oplossingen voor een straatvrees

1. Een telefonisch consult + persoonlijk consult
2. 2 tot 3 persoonlijke consults
3. Groepscoaching

Oplossing 1. Telefonisch consult + Persoonlijke sessie

Een zeer goede mogelijkheid is een telefonisch consult. Vooral als u de deur niet uit durft. Daar zijn er in de regel twee van nodig om u weer de deur uit te krijgen. Daarna zien we elkaar op de Zaanweg 70A voor een persoonlijke sessie.

Oplossing 2. Persoonlijke consults

In de regel zijn er twee tot drie persoonlijke consults nodig zijn om straatvrees op te lossen. Dat houdt wel in dat u bij mij komt. Ik kan ook langs komen alleen dat kost 1,10 euro per kilometer extra vanaf Wormerveer. Dat doe ik alleen als oplossing 1 niet kan.

Wanneer je langskomt gaan we in 2 sessies aan de slag dat u weer bevrijd raakt van je angsten.

Oplossing 3. Groepscoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw straatvrees af. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

   

     Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: