Angst voor de tandarts

De angst voor de tandarts komt heel vaak voor. Een tandartsfobie komt voor bijna een kwart van de Nederlanders in meer of mindere mate. Dat wijst recent onderzoek uit. Als er zoveel mensen bang zijn voor de tandarts is het misschien wel goed om te weten dat er aan een tandartsfobie echt wel iets aan te doen is. Kijk, laten we eerlijk wezen, leuk zal het waarschijnlijk nooit worden maar om een tandartsangst te hebben is naar mijn mening een stap te ver.

Toen ik klein was had ik het ook. Het heeft veel te maken met de tandarts die u hebt. Is het iemand die u op uw gemak stelt of iemand die u als een product ziet. Wanneer u echter een goede, aardige tandarts heeft en nog steeds bang bent neem dan contact met mij op.

Is het makkelijk om er van af te raken?

Ja. Dat zeg ik stellig omdat in de praktijk er echt een hoog slagingspercentage is van mensen die geen angst meer hebben voor de tandarts. De tandartsangst is geheel weg. De afgelopen jaren is dit percentage ongeveer 90,8%. Dit komt omdat ik werk met de beste methodes die er op dit moment voorhanden zijn. In korte tijd bent u ervan af en gaat u zonder vrees naar de tandarts. Echt, een heerlijk gevoel.

Tandartsangstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw angst voor de tandarts af. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

   

   



  Een reactie:

  “Nu al merk ik dat ik rustiger ben
  en me meer zelfzeker voel.
  En in mijn hoofd lijkt een mist
  te zijn opgetrokken.
  Het hoeft allemaal niet
  zo zwaar te zijn.”

  (R.P)

  Meer reacties...

  Producten: