Telefonisch consult

Het is nu mogelijk om een telefonisch consult aan te vragen. Of u daarvoor in aanmerking kan komen weet ik alleen na een korte intake. Dat is gratis.

Als het mogelijk is

Wanneer een telefonisch consult mogelijk is dan spreken we voor een uur af. Het is belangrijk dat u niet gestoord wordt in dat uur. We gaan dan aan de slag om uw angst te tackelen.

Is het mogelijk?

Jazeker. De praktijk wijst uit dat het zeer goed mogelijk is. Of het ook mogelijk is voor uw specifieke situatie weet ik niet. Dan moeten we elkaar even telefonisch spreken. Na een aantal vragen weet ik of het kan en spreken we het eerste uur af. Na 1 of 2 weken spreken we dan het tweede uur af.

Wat kost het?

Het tarief voor een telefonisch consult van ongeveer een uur is 149 euro. Er zijn er in de regel twee nodig. Mocht het daarna nog niet helemaal opgelost zijn is de derde gratis.

Gratis intake

Bel mij op 06 208 602 59 en we hebben direct (als het mogelijk is) een gratis intake. Anders bel ik u terug en spreken we een tijd af. Dit duurt niet lang. Na een paar vragen weet ik of het geschikt is voor u om uw angsten op te lossen via de telefoon.

Werkt het wel via de telefoon?

Ja, dat werkt. Ik heb mezelf gespecialiseerd in het oplossen van angst via de telefoon. Luister hieronder naar een telefonische sessie. Die is gemaakt voor radio Veronica en wordt binnenkort uitgezonden. De sessie is live opgenomen. Luister hier naar de sessie.

Hieronder wat spontane reacties na een telefonische sessie

Zo, wat een ervaring..... Zal me eens even optutten en dan naar mijn werk.... Maar misschien ga ik ook wel even te winkelen... Dat heb ik al een jaar niet gedaan en ik voel me in the mood... Voel me erg apart..... Moe, maar blij, opgewonden en enthousiast... Yihaaa.... Op naar een leven vol vreugde, liefde en veel genietmomenten..... Thanks...


(Heb SPONTAAN een liedje in mijn hoofd... I'm in the mood for dancing lalalaa) haha

Ik moest gewoon naar buiten terwijl ik dat nooit zomaar deed. Ik heb zelfs buiten uit volle borst gezongen...nou is dat niet ongelooflijk??

Waar heb ik mij al die tijd druk om gemaakt...15 jaar lang en nu denk ik peanuts!! Dank je, dank je, dank je!!!

 


Volg Edwin Selij op http://twitter.com

 

 

Reacties:

Meer reactie's...

Producten: