Tips

De belangrijkste persoon in uw leven dat bent uzelf

U bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van uw leven en niet iemand anders. Ook al begrijpen anderen niet wat u doormaakt met uw angst of fobie, u wel. Niemand anders veroorzaakt de angst, dat doet u helemaal zelf en gelukkig maar. Dat betekent dus dat u de angst ook kan veranderen. Anderen veranderen is een stuk lastiger dan onszelf te veranderen...Al is de angst een onbewust patroon, het is veranderbaar.

Zelfliefde is enorm belangrijk. Wanneer u kan houden en alles aan u kan accepteren van uzelf is er geen ruimte voor angst. Wie is de belangrijkste persoon in uw leven? Juist. U!

Een fobie ontstaat in een moment en is dus ook in een moment op te lossen.

Het lijkt misschien tovenarij en onmogelijk maar niets is minder waar. Zonder enige vorm van 'exposure' of 'door je angst heen gaan' is het mogelijk om eenvoudig bevrijdt te raken van uw fobie. 10 sessies is belachelijk en zeker niet nodig wanneer u een kundige fobiedokter treft. Vaak zijn 2 sessies voldoende om voorgoed bevrijdt te raken van uw angst of fobie.

U bent bang voor het beeld of de gedachte in uw hoofd

Wat betekent dat het ook in uw hoofd verandert moet worden. Denk maar eens aan een hele prettige ervaring en bekijk het beeld eens goed. Denk dan aan uw angst en bekijk het verschil in presentatie eens goed. Zoek de verschillen en verander de angst in een prettige herinnering.

Train uw houding

Wanneer u uw houding traint door veel rechtop te staat en te zitten dan traint u uzelf om u vaker goed te voelen. Emoties staan in een directe verbinding met het lichaam en diens houding. Kijk maar eens naar het verschil tussen een depressief iemand en een opgewekt iemand in houding.

Beloon uzelf meer dan dat u uzelf verwijten maakt

4 op 1. 4 beloningen staan tegenover 1 negatieve opmerkingen en vooral bij kinderen is dit gegeven van levensbelang om te hanteren. Te vaak geven wij een negatieve opmerkingen en indoctrineren we onze kinderen om net zoals ons te worden. Vaak negatief naar onszelf toe. Begin vandaag met complimenten. Voor de spiegel, wanneer u wat goed hebt gedaan, maakt niet uit wat. Train uzelf en u voelt zich stukken beter. Onthoudt, de belangrijkste persoon in uw leven dat bent uzelf!

Voor meer tips kunt u hier gratis boekjes downloaden
met methodes

om een fobie op te lossen.

 

De nieuwsbrief

Hieronder kunt u de nieuwsbrief aanvragen met iedere week tips en interessante nieuwtjes over angsten. Ook staan er wel eens oefeningen in die u van uw angst af kunnen helpen.

Het aanvragen van de nieuwsbrief is geheel veilig. Uw gegevens worden namelijk nooit gedeeld met derden. U kunt ook altijd makkelijk weer uitschrijven. Inschrijven doet u met onderstaand formulier. Vul u naam en uw emailadres in en u krijgt de nieuwsbrief binnenkort in uw mailbox.

Voornaam:
Achternaam:
Email:
 

 

 Een reactie:

“Nu al merk ik dat ik rustiger ben
en me meer zelfzeker voel.
En in mijn hoofd lijkt een mist
te zijn opgetrokken.
Het hoeft allemaal niet
zo zwaar te zijn.”

(R.P)

Meer reacties...

Producten: