Vliegangst (Aviofobie)

Vliegangst komt na 'spreken in het openbaar' op de tweede plaats in het rijtje van veel voorkomende angsten. Eén derde van de volwassen bevolking in de westerse wereld heeft in meer of mindere mate last van vliegangst. Volgens een onderzoek van Lufthansa bij zijn passagiers kwam dat aantal op 30%. Die mensen gingen nog vliegen... En u?

Aan vliegangst liggen meer angsten ten grondslag. Vaak is het een gevolg van claustrofobie (angst voor afgesloten ruimten), hoogtevrees of controledrang. Opvallend is echter dat heel veel mensen zich gewoon bij dit soort angsten neerleggen. De zakenman laat zijn horizon begrenzen, het gezin gaat niet op vakantie in het buitenland omdat vader, moeder of kind niet wil vliegen en oma laat mijlen komen tussen haar en haar kleinkinderen, omdat ze het vliegtuig niet vertrouwt. Niet nodig. Want vliegangst is uitstekend te behandelen.


Hoe makkelijk is het om van vliegangst af te raken?

Makkelijk, zonder zelfs de inhoud erbij te betrekken. Hoeveel excuses heeft u al bedacht om niet op reis te hoeven gaan. Misschien heeft het u een promotie gekost of zie je diegene nooit meer van wie je houdt. Dit hoeft niet meer. Het kan eenvoudig opgelost worden. De technieken werken op de beelden en de gedachten in uw hoofd, waardoor dat verandert wordt. Want is het niet zo dat alleen al de gedachte om te gaan vliegen al bij u een reactie teweeg brengt?

Vliegangstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 •  

  Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw vliegangst af. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

     Reacties:

  Meer reacties...

  Producten: