Vogelangst (Ornithofobie)

Angst voor vogels is voor vele mensen ondenkbaar en het begrip is daarom laag voor mensen met een vogelfobie. Ben jij ook iemand die met een grote boog de eenden vermijdt of steeds in de lucht kijkt, bang voor een aanval. Wie de film 'The Birds' van Alfred Hitchkok uit 1963 heeft gezien kan zich wellicht enigszins voorstellen hoe mensen zich voelen die een angst voor vogels hebben. Dit jaar komt er een remake van deze film... Wil je deze film zonder angst bekijken?

Hoe makkelijk is het om van mijn vogelangst af te raken?

Het kan vrij snel en eenvoudig. Hoeveel excuses heb jij al bedacht om niet even een wandeling te maken door het park. Misschien heeft het je al heel wat gekost. Misschien wel een relatie... Dit hoeft niet meer. Het kan eenvoudig opgelost worden met de methodes uit emover. Door de combinatie van lichte trance,NLP en MT, werkt het snel en effectief. De technieken werken op de beelden en de gedachten in jouw hoofd, waardoor dat verandert wordt. Want is het niet zo dat alleen al de gedachte aan vogels al bij jou een reactie teweeg brengt?

Vogelfobiecoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw vogelfobie af. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

   

  - Stelt u zich eens voor dat u weer kunt wandelen zonder paniek.
  - Gewoon kunt genieten van vogels.
  - Eendjes kunt voeren in het park.

     Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: