Zweetangst (Tremofobie)

Zweetangst komt vaker voor dan u wellicht denkt. Honderdduizenden mensen hebben er last van. In meer of mindere mate. Het is een sociale angst wat betekent dat u er in uw eentje waarschijnlijk helemaal geen last van heeft. Hoe warm het ook is. Natuurlijk is het normaal dat we zweten. Het is alleen zeer vervelend wanneer dat gebeurt in sociale gelegenheden.

Het belemmert u

U spreekt met zakenrelaties het liefste buiten af. Wellicht neem je een extra shirt mee of trek je een onderhemd aan. U verzint excuses als griep of koorts om het zweten te verantwoorden. De focus verergert de angst alleen maar en u raakt meer en meer gespannen. Dit hoeft niet. 

Hoe kan ik er dan van af raken?

De angst om te zweten zit voornamelijk in uw hoofd. Maar er is wat aan te doen. Heeft u ook gedachten als 'Als ik maar niet ga...'. De reguliere therapie werkt vaak omslachtig en laat je met die gedachten aan de slag gaan. Vaak verergert dat alleen maar omdat u in uw hoofd blijft zitten. U moet er juist uit en dat leer ik u.

Zweetangstcoaching

Verreweg de beste oplossing is de groepscoaching. 2 dagen training is meer dan voldoende om de knop om te zetten. Ontspannend, humor en informeel. Dat is hoe klanten de groepscoaching ervaren.

 • Hoge slagingskans
 • Goede sfeer
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Persoonlijke coaching.
  U komt in 2 sessies voorgoed van uw zweetangst af. In 2 sessies van ruim 2 uur coach ik u naar een angstvrij leven.

  Exclusive coaching
  U wilt binnen 4 dagen aan de slag? Geen probleem. Edwin Selij maakt tijd voor u vrij in de avond en zelfs in het weekend.

   

  - Stel je eens voor dat je weer naar een verjaardag kan en je je ontspannen kunt voorstellen.
  - Wanneer je opeens iemand ontmoet, je gewoon rustig en kalm blijft.

  Een reactie

  Laatst kreeg ik nog een reactie van een man die bij mij kwam voor zijn zweetangst. Lees hier zijn reactie na de eerste sessie! (ook hielp ik zijn vrouw in dat consult van haar nagelbijten af...)

  hey Edwin,

  Ik moet eerlijk zeggen, dat ik de eerste paar dagen, weinig heb gemerkt maar nu gaat het steeds beter,
  het lijkt alsof mijn angst weg aan het vloeien is, en mijn gedachten zijn ook heel anders ( ik denk veel ruimer, en ben niet meer zo gefokust, bijv als ik denk aan een drukke straat dan zie ik echt allemaal leuke dingen in de straat, en ik denk niet meer aan als ik nu ga zweten of zo, en als ik angstige dingen bedenk zijn ze niet meer angstig omdat er een soort van humor in die situaties ) Ik voel me ook steeds beter....... het klinkt raar maar het is echt waar!

  Paula is van het nagelbijten af , dat is ook apart hahaha, nu gelooft ze ook echt in wonderen !!!

  Nog bedankt voor je boekje

  groeten Martin

   



  Reacties:

  Meer reactie's...

  Producten: